Suggesties

Suggesties 

 

Voorgerechten

 

Geitenkaas in bladerdeeg, peren en pancetta 

 

St. Jacobsvruchten met pompoenrisotto en mousselinesaus

 

Hoofdgerechten

 

Tongrolletjes met spinazie en mosterdsaus

 

Lamskroon met boontjes, zilveruitjes en honingthijmsaus

 

Tagliatelle met tomaat, look, scampi en dragon

 

Dessert

 

Platte kaas met bosbessen en framboos sorbet

 

 

Suggesties vanaf 20 oktober

 

voorgerechten

St. Jacobsvruchten-girolles-risotto-citroensausje

 

Hertcarpaccio-walnoten-knolselder

 

Hoofdgerechten

Fazant-spek-witloof-sjalot saus

 

Rog-boter-kappertjes-sla

 

Hert-wortel-zilveruitjes-veenbessensaus

 

Hazenrug-rode kool-spruitjes-pruimensaus

 

St. Jacobsvruchten-girolles-risotto-citroensausje

 

Nagerecht

Poffertjes-veenbessen-vanille ijs